you're in desy dollieson sweet candy blog (:
Cookies Monster: TARAAAAA !!

Tuesday, 29 November 2011

TARAAAAA !!

Hell-o Readers :n:

Tak tahu nak start story pasal apa . Just cannot wait for 10 January . Haha yaaa its a special day for me . Dah planning awal-awal untuk hari tu . I'm romantic right ? Perasannya . I just hope yang haritu nanti akan berjalan dengan lancar . Like what I imagine . And now tengah kumpulkan modal for that day . Hari apa tu ? Nak tahu ke ? Nanti la , tunggu updatednya .

Eh haritu Desy g Tutti Frutti with my beloved boyfriend . Cewah . Haha saje-saje lagipun dia yang ajak . Dah rezeki takkan nak menolak . First time try , semua nak amek nak rasa . Sedap tapi harga pun sedap jugak . Rm29.40


Haha look that . Ada strawberry , kiwi , cornflake , badam , chocolate chip , serbuk oreo , kuaci pun ada . Kuaci tu my boyfieee yang added . Outlet yang kitaorang g ni kat Bandar Baru Uda . Dekat dengan angsana . Thanks yaa dah bawak Desy g sini sayang . Hihi .

And now I miss you Shah . Haha mengada lah Desy ni . Bluekkk geli mak dengar . Wakakakah . Jom keluar hari Rabu . Jom la . Nak tengok wayang sambil makan popcorn . Kali ni popcorn tu hakmilik Desy seorang . Taknak kongsi , nanti kau habeskan . Sedih mak . Pleaseeee .


THANKS FOR READING

1 comment: